Sunday, November 7, 2010

Hyvinkään koirakylpylä



Isä katsoi koirakylpylän "mainoksen" uutisissa ja kiinnostui asiasta, katsoin netistä ja ajattelimme kokeilla.

(Informação em finlandês sobre o spa canino de Hyvinkää)

Koirakylpylän nettisivuilta:

Uinti on tehokas liikuntamuoto jokaiselle koiralle. Sisäuimalan vesi on puhdasta ympäri vuoden!
Onnenkoiran uimalassa on koiraasi varten uimaliivit, pyyhkeet ja jopa karvankuivaajat. Ennen kotimatkaa voitte rauhassa rentoutua avarissa tiloissamme turkkia kuivatellen. Uintiaika on 30 minuuttia, mikä varmasti riittää aktiivisellekin uimarille.

Allas on puhdasvetinen, ja erityisesti koiria varten suunniteltu (mitat 10x16m). Altaan vesi on +21-22 -asteista. Vesi kiertää tauotta lämmityksen ja mekaanisen hiekkapuhdistuksen lävitse, ja samalla järjestelmä tarkkailee veden puhtautta ja lisää automaattisesti klooria kun veden laatu sitä kaipaa. Uimalassa ei juurikaan tunne kloorin tuoksua; koirat ovat puhtaampia uimareita kuin ihmiset uimalassaan ja kloorin tarve pysyy näin kohtuullisena. Suositamme kuitenkin rentouttavaa lämpöisellä vedellä huuhtelua myös uinnin jälkeen. (Ennen uintia suihku on välttä-ätön jotta altaaseen ei kulkeutuisi hiekkaa).

Ota itsellesi mukaan sandaalit ja vaihtovaatteet. Altaan reunalla roiskuu vesi.

Varaa ensimmäisellä kerralla koirallesi uittaja. Jopa järvessä viihtyvä vesipeto tarvitsee apua jotta saatte ensimmäisestä allasvuorosta ilon irti.

Hinnat ovat mun mielestäni kohtuullisia:

1. Vapaauintiin voi varata uittajan hintaan 10€/ 30 minuuttia.
Koko allas 35€ (hinta on altaan hinta, koiria voi olla enintään 5 uimassa samaan hintaan)
1/2- allas 25€ (hinta on 1/2-altaan hinta, koiria voi olla enintään 2 uimassa samaan hintaan. Allas jaetaan keskeltä turvallisella aidalla). Tämä vaihtoehto sopii koirille jotka hakevat lelua vedestä.

2. Ratauinti 20€/koira.
Koira ui kytkettynä, koko altaan mitta on käytössä. Omistaja uittaa koiraa altaan reunalta. Tämä vaihtoehto sopii kuntouimareille, työkoirille, toipilaille. Toisella reunalla ui toinen koira, välissä ei ole aitaa, joten tämä valinta edellyttää että koira sietää toisia koiria ja pysyy omistajan hallinnassa. Leluja ei voi käyttää ratauinnissa jotta uimarauha säilyy. Uintiaika 30 minuuttia. Ratauintiin voi myös varata uittajan, hinta 10€/ 30 min.

3. Pentu-uinti 15€/koira. Pentujen omalla uimavuorolla opettaja opettaa pienimmät todellisiksi vesipedoiksi. Ryhmään otetaan max. 4 koiraa. Pentu-uinti aina torstaisin klo 18. Ilmoita pentusi mukaan hauskanpitoon p. 050 304 8863.

4. Aikuisten uimakoulu 20€/kerta. Aikuisten koirien omassa uimakoulussa opettaja opettaa vuorollaan jokaista, turvallisesti ja valvottuna. Ryhmään otetaan max. 3 koiraa ja ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 18. Varaa paikka koirallesi ja tule edullisesti, ohjattuna, tutustumaan koirauinnin iloihin. Koirauimakouluun voivat tulla kaikenrotuiset, 8 kuukauden iästä aina senioreihin asti. Jos sinulla on useampi koira, suosittelemme oman vuoron varaamista. Ilmoita koirasi hauskanpitoon p. 050 304 8863.

Onnenkoiralla on myös koirahotelli, fysioterapia, suolahuone, koirahieronta ja turkin selvittelyt ja pesut. katso lisätietoja:

http://www.koirakylpyla.fi/ ja puh.050 304 8863 | asiakaspalvelu@onnenkoira.fi

No comments:

Post a Comment